BCR crește până la 8% dobânzile la depozite în lei pentru persoane fizice

Sediul BCR București. FOTO bcr.ro
Sediul BCR București. FOTO bcr.ro

Banca Comercială Română majorează până la 8% dobânzile pentru depozitele la termen în lei pentru persoane fizice.

Demersul include o serie de modificări în oferta de produse de economisire și are loc în contextul în care BCR își propune să-și susțină clienții în compensarea costurilor legate de inflație.

Banca răsplătește loialitatea clienților prin costuri preferențiale și un bonus de dobândă de 1%, dacă aleg să-și încaseze salariul sau pensia la BCR și să-și deschidă depozitul online, prin platforma de digital banking George. Suma minimă pentru constituirea unui depozit în lei este de 500 de lei, a unui cont de economii în lei de doar 1 leu, iar deschiderea în George se face pe loc – extrem de rapid și ușor.

Noile dobânzi la depozitele BCR în lei pentru persoane fizice sunt următoarele:

Depozit pe 3 luni: 6,80% (pentru clienții care încasează venitul la BCR) și 5,80% (pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR)

Depozit pe 6 luni: 7,20% (pentru clienții care încasează venitul la BCR) și 6,20% (pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR)

Depozit pe 12 luni: 8% (pentru clienții care încasează venitul la BCR) și 7% (pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR)

Depozit Maxiplus 24 luni: 8% (pentru clienții care încasează venitul la BCR) și 7% (pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR)

Oferta se aplică atât depozitelor nou deschise, cât și celor care se prelungesc manual sau automat la scadență.

BCR a crescut, de asemenea, dobânda la contul de economii Maxicont în lei, de la 1,50% la 2%, și a reintrodus în ofertă depozitele la termen în euro și dolari americani cu maturități la 3, 6 sau 12 luni, cu o dobândă unică de 0,25% indiferent de perioadă, precum și contul de economii Maxicont în lei și dolari cu dobândă de 0.10%.  Toate produsele de economisire BCR pot fi deschise online, în George, sau fizic în unitățile băncii.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*