Avertizare de călătorie pentru Italia. Sunt anunțate ploi și risc de inundații  

Ploaie. FOTO diego_torres

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Italiană, că Serviciul de Protecție Civilă italian a emis, pentru ziua de vineri, 29 octombrie 2021, următoarele avertizări de condiții meteorologice severe:

Cod roșu de vânt, precipitații abundente și risc de inundații în sud-estul și nord-estul regiunii Sicilia;

Coduri portocaliu și galben pentru restul insulei Sicilia și partea de sud-vest a regiunii Calabria.

Condițiile de instabilitate se vor extinde în următoarele zile și în regiunile Basilicata, Puglia și Campania.

Pentru informații actualizate cu privire la starea vremii, se recomandă consultarea site-ului Serviciului Meteorologic al Aeronauticii Militare italiene: http://www.meteoam.it/ și al Serviciului de Protecție Civilă: www.protezionecivile.gov.it.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*