Avertizare de călătorie pentru Grecia. Este anunțată o grevă în transportul public terestru și maritim  

Vedere din Grecia. FOTO Michelleraponi

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Elenă că a fost anunțată o grevă, de 24 ore, în transportul public terestru și maritim, la data de 1 mai 2023.

Conform informațiilor disponibile în acest moment, trenurile și trenurile suburbane (Proastiakos), precum și mijloacele de transport maritim (inclusiv feriboturile), nu vor circula timp de 24 de ore (între ora 00:01 și ora 23:59).

Autobuzele și troleibuzele vor circula între orele 9:00-21:00. Circulația metroului ar putea fi, de asemenea, perturbată.

Având în vedere posibile modificări de ultim moment, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să urmărească anunțurile autorităților locale.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena (+302106710035) și Consulatului General al României de la Salonic (+302310340088), apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*