Au fost ridicate restricțiile de circulație pe DN7, la Milcoiu, între Pitești și Râmnicu Vâlcea

Lucrări în trafic. FOTO Bru-nO

CNAIR a anunțat că marți, 20.12.2022, s-a deschis circulația pentru toate categoriile de autovehicule, cu excepția transporturilor cu gabarit care depășește 40 de tone, pe DN7 între Pitești și Râmnicu Vâlcea, fiind ridicate restricțiile instituite pentru lucrările de punere în siguranță a podului peste râul Topolog.

Viteza maximă admisă la traversarea podului este de 30 km/h!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*