Aplicația de mobil Retargeting Biz primește Distincția de Aur E-Volution Awards pentru Strategie și Practici Specializate

Aplicația de mobil Retargeting Biz a fost premiată

La doar câteva luni de la lansarea oficială a noii platforme de marketing automatizat all-in-one, compania românească Retargeting Biz este premiată cu aur pentru aplicația sa de mobil în cadrul celei de-a 11-a ediții E-Volution Awards.

Ceremonia de decernare a celei de-a 11-a ediții a premiilor E-Volution a avut loc luni, 13 Decembrie, la Athenaeum InterContinental Atena, celebrând cele mai inovative și eficiente idei, soluții și afaceri din industria e-commerce.

“Aș dori să transmit cele mai calde felicitări tuturor companiilor participante, care au contribuit la un nou record de nominalizări la Premiile E-Volution din acest an. În general, 2021 a fost un an grozav pentru e-commerce și e-business în general, cu o creștere impresionantă a vânzărilor online și a numărului de cumpărători.” declară Prof. George Doukidis, Președintele Juriului.

Cu operațiuni si echipe locale in patru piețe europene (România, Grecia, Ungaria și Bulgaria), Retargeting Biz a fost nominalizată la cinci categorii: Personalizare în E-commerce, Strategie E-mail și Marketing Automatizat, Platforme de Comerț Electronic, Inovații tehnologice, la finalul serii obținând aurul pentru Strategie și Practici Specializate – Aplicații de mobil.

Lista câștigătorilor a inclus companii care și-au consolidat prezența pe plan internațional, precum IKEA, Cosmote, Germanos sau Metro.

Prezența Retargeting Biz la E-Volution Awards vine la scurt timp după participarea la un alt eveniment internațional, Digital4Plovdiv, ce a avut loc pe 18 și 19 Noiembrie în Plovdiv, Bulgaria.

Acolo, reprezentanții Retargeting Bulgaria au fost invitați sa prezinte soluțiile de personalizare în e-commerce, care sunt provocările magazinelor online în această privință, cum contribuie Inteligență Artificială la determinarea elementelor de interes, precum și care sunt beneficiile pe termen lung ale acestei abordări. Prezentarea s-a încheiat cu o demonstrație live a funcționalităților performante și ușor de folosit ale platformei Retargeting, moment ce a fost primit cu interes de catre public.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*