Anchor Grup continuă să sprijine autoritățile locale în lupta cu COVID 19 și anunță deschiderea unei noi unități de vaccinare

Centru de vaccinare. FOTO Confident Communications

Anchor Grup, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, oferă sprijin autorităților locale din București, în lupta împotriva COVID 19 și pune la dispoziția Primăriei Sectorului 3 un spațiu de vaccinare, în incinta centrului comercial București Mall-Vitan.

Centrul de vaccinare este deschis publicului începând de astăzi, 22 octombrie și va funcționa zilnic, în intervalul 08:00 – 20:00, iar accesul se va putea face fără o programare prealabilă. Persoanele care doresc să se imunizeze sau să primească doza booster trebuie doar să prezinte un act de identitate valabil (carte de identitate/pașaport).

Centrul de vaccinare este amplasat la etajul 2, în proximitatea cinematografului și a zonei food court din București Mall-Vitan. Tipul de vaccin folosit este Pfizer BioNTech. Dozele vor fi administrate de personal calificat, asigurat de Primăria Sector 3.

Astfel, cei care vin la cumpărături în București Mall-Vitan sau care tranzitează zona au posibilitatea să se vaccineze rapid și simplu.

Sănătatea clienților, a partenerilor, a chiriașilor și a angajaților, precum și implicarea în cadrul  comunităților din care face parte, prin parteneriate solide, pe termen lung, au reprezentat și sunt în continuare o constantă în strategia de business a Anchor Grup. Deschiderea centrului de vaccinare din incinta București Mall-Vitan este o nouă inițiativă sprijinită de Anchor Grup, în strânsă colaborare cu autoritățile locale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*