ANAT: Incendiile din Rhodos sunt pe cale de a fi stopate

Incendiu de vegetație în Grecia. FOTO IGSU

Secretarul General al Organizației Naționale de Turism a Greciei, Dimitris Fragakis, a trimis astăzi, cu privire la declarația stării de urgență pentru Insula Rhodos, următorul mesaj:

”Starea de urgență privind municipiile din Rhodos, afectate de incendiile de pădure, este legată de procesul de compensare a pagubelor suferite ca urmare a acestor incendii. Este important să se menționeze că încă de ieri serviciile competente au început evaluarea daunelor. Este, prin urmare, de înțeles că declarația stării de urgență nu implică în niciun fel că nu este sigur pentru călători să viziteze insula”.

ANAT a menționat că astăzi, incendiul din Rhodos nu se mai regăsește în știrile publicate în mass-media elenă. Conform anunțului Departamentului de Pompieri al Greciei, incendiul din Rhodos s-a redus într-o zonă greu accesibilă pe munți, departe de orice sat sau locuință. Vremea, de asemenea, s-a schimbat în bine, urmând să fie ploi în multe zone. Autoritățile elene consideră nu va mai exista niciun pericol și că vor stinge incendiul foarte curând.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*