Altex redeschide magazinul din Complexul Comercial Bucovina, din Suceava, după un amplu process de reamenajare

Magazin Altex. FOTO Suceava

Altex, liderul pieței electro-IT din România, pune ȋn continuare accent pe campania de modernizare și tehnologizare a magazinelor sale din ȋntreaga țară. Lucrările de reamenajare a magazinului din Complexul Comercial Bucovina, din Suceava, inaugurat în anul 2005, au fost finalizate. Pe 14 aprilie, clienții Altex din regiune sunt așteptați la evenimentul de redeschidere cu oferte speciale și o gamă variată de produse, ȋntr-o atmosfera nouă și modernă.

“Ne dorim ca magazinele Altex să se ridice la cele mai ȋnalte standarde, să reprezinte un etalon pentru retailul românesc, atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și al calității serviciilor. După reamenajare, Altex Suceava este la nivelul pe care ni l-am impus. Investim ȋn acest obiectiv, ȋn toate locațiile noastre, indiferent că sunt ȋn Capitală, ȋn alte orașe mari sau medii”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Magazinul se află în Complexul Bucovina, din Suceava (Strada Ștefan cel Mare, Nr. 56), este proprietate a grupului Altex și are un stoc de peste 300.000 de produse. Retailer-ul mai deține două magazine ȋn oraș: Altex Suceava Egros și Altex Suceava Iulius Mall.

Potrivit strategiei Altex de modernizare și digitalizare a magazinelor, ȋn unitatea din Suceava, a fost implementat sistemul de etichetare electronică, ce asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Pentru un consum cât mai redus de energie, dar și pentru o mai bună accesibilitate a clienților către produsele comercializate, sistemul de iluminat tradițional a fost înlocuit cu un sistem LED de ultimă generație.

Joi, 14 aprilie 2022, grupul de dans Barbarossa va face atmosferă la evenimentul de redeschidere și va oferi un show live, cu muzică și dans.

Clienții sunt așteptați în magazinul Altex din incinta Complexului Bucovina, din Suceava, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 09.00 și 20.00, sâmbăta între orele 09.00-18.00, iar duminica în intervalul orar 09.00-15.00. Pe 14 aprilie, magazinul va avea un program extins, de la 07:00 la 21:00.

Printre ofertele speciale se numără:

Aspirator vertical Rowenta – 298,11 lei (reducere 50%);

TV LED Smart UNHD 4K Samsung – 1671,90 lei (reducere 24%);

Espresor automat DeLonghi – 993,93 lei (reducere 29%).

Locuitorii municipiului Suceava vor avea parte de reduceri de până la 50% pentru echipamente electronice, electrocasnice mari și mici, produse de ȋngrijire personală și de entertainment. În ziua redeschiderii, cei care se abonează la newsletter-ul Altex sunt ȋnscriși automat ȋntr-o tombolă unde pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 vouchere, în valoare de 300 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*