Altex deschide primul magazin din județul Caraș-Severin, ȋn Reșița

Magazin Altex. FOTO Altex

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, deschide primul magazin din județul Caraș-Severin, ȋn Reșița, cu o suprafață de aproape 3.000 de metri pătrați. Ȋntre 18 și 24 noiembrie, reșițenii vor avea acces la două campanii de reduceri – ofertele locale, dedicate deschiderii, dar și cele din ultima săptămână de Black Friday.

“Investițiile ȋn tehnologie, digitalizare și energie verde sunt prezente și ȋn acest magazin, la fel ca ȋn toate unitățile noi ale Altex. Pentru anul acesta, mai avem ȋncă două deschideri planificate. 2022 se anunță cel puțin la fel de plin ca 2021, atât ȋn ceea ce privește magazinele noi, cât și reamenajarea celor existente”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul, locație proprie, este unul modern, dotat cu tehnologie de ultimă generație, precum semnalizare digitală, etichete electronice și sistem de iluminare Smart Philips Hue, cu un control individual al luminii, pe zone, ce ajută la economisirea energiei electrice. Ȋn același timp, pe clădire vor fi montate 676 de panouri fotovoltaice, ȋn valoare de peste 150.000 de euro, ce vor produce 48% din consumul lunar de energie.

Clienții care vor vizita magazinul din Strada Fântânilor, nr. 1 (lângă Kaufland Luncă), pe 18 noiembrie, ȋn ziua deschiderii, sunt așteptați cu surprize și oferte speciale. Primele 300 de persoane care fac cumpărături de peste 150 de lei vor primi, gratuit, un set de măști de protecție ridicată. Doar ȋn această zi, magazinul va avea un program extins, de la 7:00 la 21:00.

Programul normal va fi între orele 9:00 – 21:00, de luni până sâmbătă, și de la 9:00 la 20:00, duminica.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților. Noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;

Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin;

Magazinul este dezinfectat în mod regulat;

Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;

În magazin și parcare sunt plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*