Altex deschide cel de-al treilea magazin din Ploiești

Magazin Altex. FOTO Altex

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, deschide cel de-al treilea magazin din Ploiești și al patrulea din județul Prahova, ȋn centrul comercial Prahova Value Center. Noul magazin are o suprafață mai mare de 1.000 de metri pătrați și un stoc de peste 4.000 de produse din categorii precum electronice, electrocasnice, IT&multimedia, gaming și bricolaj.

,,A fost un an plin pentru Altex, din punct de vedere al extinderii. Am deschis, ȋn 2021, șapte noi magazine și am reamenajat o parte dintre cele existente. Avem planuri la fel de ambițioase și pentru 2022: peste 10 noi unități și continuarea modernizărilor spațiilor existente”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul din centrul comercial Prahova Value Center, din strada Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1, este unul modern, dotat cu tehnologie de ultimă generație, precum display-uri digitale, etichete electronice și sistem de iluminat smart, care reduce consumul de energie.

Clienții care vor vizita magazinul ȋn primele zile de după deschidere sunt așteptați cu surprize și oferte speciale la o gamă largă de produse. Primii 300 care vor face cumpărături ȋn valoare de peste 150 de lei vor primi cadou un set de măști cu protecție ridicată.

Doar ȋn ziua deschiderii, magazinul are program extins, de la 7:00 la 21:00.

Programul normal este de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților. Noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;

Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin;

Magazinul este dezinfectat în mod regulat;

Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;

În magazin și parcare sunt plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*