AirConnect deschide zborurile interne operate de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Aeronavă AirConnect. FOTO Tudor Communications

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și Compania Aeriană AirConnect informează că începând de astăzi,  22 iunie  2023, se deschid zborurile interne operate de AirConnect în sezonul estival 2023.

Acestea vor fi pe rutele:

Constanța – Timișoara, în zilele de joi și duminică;

Constanța – Cluj, în zilele de joi și duminică;

Constanța – Oradea, în zilele de duminică.

Zborurile vor fi operate în perioada 22 iunie – 17 septembrie 2023, iar biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, la prețuri începând de la 244.39 lei / 49.27 € (preț pe segment, taxe incluse, locuri limitate).

Bogdan Ionuț Artagea, Director General Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, a declarat:

„Zborurile interne pe perioada sezonului estival sunt solicitate de pasageri în mod curent. Prin aceste legături directe dezvoltăm zona în care ne aflăm, care are un potențial turistic crescut. Trebuie să extindem parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor.  Aceste zboruri oferă o modalitate de a călători rapid la costuri reduse. Cu sprijinul tour-operatorilor, prin pachete complete de vacanță puse la dispoziția turiștilor de către aceștia, contribuim în mod direct la creșterea traficului aerian în zona Mării Negre. Cunoaștem faptul că pentru pasageri este esențial să aibe opțiuni de transport de legătură, astfel că, pe Aeroportul din Constanța sunt disponibile opțiuni de transport în comun pe ruta Constanța – Mihail Kogălniceanu și retur (program disponibil pe www.mk-airport.ro), opțiuni de transport în regim shuttle bus precum și opțiuni de transport în regim de taxi. Suntem încrezători că zborurile pe aceste rute vor avea un grad de încărcare de peste 80%.”

Tudor Constantinescu, Director General AirConnect, a declarat:

„Ne bucurăm astăzi, împreună cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, de inaugurarea rutelor estivale AirConnect care leagă litoralul românesc de Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara. Zborurile noastre sunt o soluție de deplasare rapidă și confortabilă, atât pentru cei care locuiesc în Constanța și își doresc să ajungă în inima Transilvaniei, sau în orașul ArtNouveau, sau în Capitala Europeană a Culturii 2023, dar și pentru turiștii interesați de litoral și Marea Neagră. Tuturor pasagerilor noștri le dorim o vacanță minunată!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*