Agențiile de turism își promovează ofertele speciale atât la Târgul de Turism al României, cât și la propriile târguri organizate la sedii sau online

Dumitru Luca, președintele ANAT. FOTO: Ovidiu Oprea

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) anunță participarea sa tradițională la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă 2023 (#TTR2023). Evenimentul va avea loc în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO din București, în perioada 9 – 12 noiembrie.

ANAT, alături de agenții de turism și de touroperatori, este parte a celui mai important eveniment de turism al României, care se desfășoară în format fizic, oferind oportunități unice de întâlnire cu specialiști, parteneri și turiști. Cu o istorie îndelungată de colaborare cu ROMEXPO, ANAT este partener strategic al Târgului de Turism al României încă de la prima ediție, din aprilie 1999. ANAT va fi prezent și cu stand (nr. 19), ca de obicei, venind în întâmpinarea membrilor și a partenerilor.

Care sunt noutățile momentului? Alături de târgul de turism de la ROMEXPO, există agentii care vor organiza târguri de turism în propriile sedii, pe care le vor ține deschise și pe perioada weekend-ului. În plus față de târgul tradițional, în această perioadă vor fi organizate, în paralel, și târguri online de turism de către mai multe agenții de turism. Acest format asigură turiștilor oportunitatea de a descoperi oferte speciale și pachete turistice la prețuri reduse, chiar și la jumătate din prețul obișnuit. Agențiile de turism promovează, la aceste târguri virtuale, atât ofertele sărbătorilor de iarnă și ale sezonului de iarnă, Revelioane, circuite, pachete în Laponia de Crăciun dar și oferte de Paște și de Rusalii, alături de ofertele sezonului estival 2024. Pe lângă reducerile early booking pentru sezonul estival 2024, mai multe agenții promovează și reduceri Black Friday sau alte oferte speciale cu ocazia târgurilor virtuale. Turiștii au la dispoziție atât sejururile sezonului estival 2024, pe litoralul românesc, cel bulgăresc, Grecia, Turcia, Spania, Italia, Malta, Cipru, Tunisia, cât și circuite complexe pe toate continentele, în destinații inedite sau exotice. Destinații noi pentru piața românească sunt Gran Canaria (insulă a arhipelagului spaniel Canare, vecină cu Tenerife) și Faro (capitala regiunii Algarve din Portugalia). De asemenea, beneficiarii de vouchere de vacanță vor putea achita cu voucherele de vacanță avansuri pentru concediile din România de anul viitor. La ora actuală, rezervările tip ”înscrieri timpurii” pentru litoralul românesc, sezonul 2024, sunt în creștere cu 15% față de anul trecut.

Consultanții agențiilor vor fi disponibili pe toată perioada târgurilor online de turism în chat, via e-mail, pe Whatsapp, pe rețelele sociale Facebook și Instagram dar şi în call-center, pentru a îndruma turiștii spre cea mai bună alege și pentru a prelua prompt cererile de vacanță.

Revenind la TTR2023, agențiile de turism și companiile participante s-au mobilizat pentru a oferi reduceri substanțiale pentru pachetele achiziționate pe perioada târgului. Astfel, pasionații de călătorie pot rezerva vacanțe de iarnă, city break-uri pentru Ziua Îndrăgostiților și Mărțișor 2024, sau sejururi de Paște cu reduceri de până la 40%. De asemenea, cei care își doresc să-și rezerve concediul de vară pentru anul viitor pot beneficia de reduceri de până la 50% la TTR2023.

TTR2023 este un eveniment dedicat atât familiilor în căutare de vacanțe all-inclusive sau de proximitate, cât și iubitorilor de călătorii care se aventurează în destinații exotice mai îndepărtate. Vizitatorii vor avea ocazia de a descoperi oferte last-minute, dar și oferte early booking cu facilități suplimentare.

Programul de vizitare al Târgului de Turism al României este următorul: 09 – 11 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 18:00, respectiv 12 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Detalii suplimentare despre eveniment și participanți pot fi găsite pe site-ul oficial al târgului, www.targuldeturism.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*