A treia licitație pentru închirierea suprafețelor de plajă

Plaja. FOTO Apele Române

Administrația Națională „Apele Române” deschide etapa a III-a de participare la licitația publică privind închirierea suprafețelor de plajă cu destinație turistică ale Mării Negre pentru sezoanele estivale 2023, respectiv 2024, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 8/9 martie 2023.

Perioada de depunere a ofertelor se încheie în data de 11 iulie, la ora 12.00, fiind vizate sub-sectoare de plajă din Mamaia, Constanța, Venus, Saturn, Vama Veche, Mangalia.

Din cele 57 de sectoare scoase la licitație, pentru o parte dintre acestea nu a fost depusă nicio ofertă în etapele anterioare (fiind necesare cel puțin două oferte, conform legii) sau au avut oferte, dar nu au fost adjudecate până în prezent.  De asemenea, sunt sectoare de plajă scoase pentru prima dată la licitație, acestea din urmă reprezentând suprafețele de plajă pentru care Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral a inițiat acțiuni civile în vederea eliberării de sarcini (construcții de beach-baruri).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*