A fost semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției Drumului de mare viteză București – Alexandria

Lucrări infrastructură. FOTO sumanamul15

CNAIR a semnat contractul pentru “Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru “Drum de mare viteză București – Alexandria””, cu ASOCIEREA S.C. D P CONSULT S.A. – S.C. EXPLAN S.R.L. – S.C.A. TEAHA & FUZESI.

Valoarea contractului de servicii este de 16.122.360,10 lei fără TVA.

Sursa de finanțare este asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile – POIM.

Durata contractului este de 17 luni de la Data de Începere a contractului.

Antreprenorul va presta următoarele servicii și va elabora următoarele documente:

  • Elaborare Studiu de Fezabilitate, ținând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislației în vigoare (prevederile H.G. nr. 907/2016, norme, normative, standarde, legi etc.);
  • Asistență tehnică acordată Beneficiarului pentru susținerea Aplicației de Finanțare;
  • Asistență tehnică acordată Beneficiarului pentru procedura de atribuire a contractelor de proiectare și execuție lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*