A fost desemnat câștigătorul contractului pentru Execuția lucrărilor pe Autostrada Ploiești-Buzău, Lot 1 Dumbrava-Mizil

Lucrări infrastructură. FOTO sumanamul15

Luni, 18.04.2022, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect “Execuție lucrări Autostrada Ploiești-Buzău LOT 1 Dumbrava-Mizil km 0+000 – km 21+000”.

Ofertantul declarat câștigător este Asocierea Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. – Pizzarotti SA – Retter Project Management SRL, cu preţul de 1.468.550.055,22 Lei fără TVA.

Durata de execuție a contractului este de 20 de luni.

Perioada de garanție a lucrărilor ofertata conform factorului de evaluare este de 10 ani.

Lungimea acestui lot este de 21 km și include construcția a 14 poduri și a unui pasaj de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 550 m.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*