A fost dat startul Programului Rabla pentru electrocasnice

Magazin Altex. FOTO Altex

În perioada 5 – 23 decembrie, toți cei care au intrat în posesia voucherelor AFM, pentru înlocuirea electrocasnicelor vechi cu unele noi, din cadrul Programului Național Rabla pentru electrocasnice, sunt așteptați în magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online pe altex.ro și mediagalaxy.ro.  Între 5 și 9 decembrie se desfășoară prima etapă în care se pot folosi voucherele pentru achiziția de mașini de spălat rufe, aparate frigorifice și mașini de spălat vase. Voucherele sunt valabile doar 5 zile pentru categoria de produse pentru care au fost emise.

 “Încurajăm clienții să profite de această oportunitate oferită de Ministerul Mediului, prin demararea programului național Rabla pentru electrocasnice. Este o bună ocazie pentru achiziționarea de noi electronice și electrocasnice, mult mai eficiente energetic. Ca și în edițiile anterioare, și în această etapă a programului am pregătit o gamă variată de produse la cele mai bune prețuri, servicii și consultanță de specialitate, în toate magazinele Altex și Media Galaxy. și pe altex.ro sau mediagalaxy.ro. În plus, ridicăm deșeul vechi și livram cu 2 oameni până în casă produsele voluminoase”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Programul național Rabla Electrocasnice este derulat de Ministerul Mediului, prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM). Procedura de înscriere pentru obținerea voucherului rabla s-a făcut, exclusiv, online, doar în perioada 21 – 25 noiembrie, prin intermediul platformei AFM, iar voucherul s-a transmis solicitantului, pe e-mail, în format PDF.

Campania națională se desfășoară în trei etape, fiecare săptămână fiind dedicată unor categorii diferite de produse.

Calendarul programului național Rabla electrocasnice, noiembrie – decembrie 2022

  • 21 – 25 noiembrie: ȋnregistrarea beneficiarilor (crearea conturilor ȋn platforma AFM); perioada încheiată
  • 5 – 9 decembrie: generarea voucherelor pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice – 400 lei/voucher;
  • 12 – 16 decembrie: generarea voucherelor, pentru laptopuri și tablete – 500 lei/voucher laptop, 300 lei/voucher tabletă;
  • 19 – 23 decembrie: generarea voucherelor pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare – 400 lei/voucher aer condiționat și uscătoare, 200 lei/voucher aspiratoare.

Toți cei care aleg să își schimbe electrocasnicele vechi cu unele noi din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și din online de pe altex.ro sau mediagalaxy.ro beneficiază de ridicarea aparatelor vechi, gratuit, direct de la domiciliu. În plus, toți clienții Altex și Media Galaxy pot alege serviciul de livrare cu doi oameni până în casă pentru produsele voluminoase.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*