A fost aleasă conducerea Asociației Incoming România pentru următorii doi ani

Ovidiu Tudor. FOTO Asociația Incoming România

Vineri, 27 octombrie 2023, în cadrul hotelului Capital Plaza din București, a avut loc Adunarea Generală a Membrilor Asociației Incoming România. Cu această ocazie, a fost aleasă noua conducere și au fost stabilite obiectivele organizației pentru următorii doi ani.

În prezența a peste jumătate dintre membrii săi activi, vineri, 27 octombrie 2023, Asociația Incoming Romania și-a ales conducerea pentru perioada următoare. În calitate de președinte, a fost reconfirmat în funcție Ovidiu Tudor – reprezentant al agenției de turism Exact Tours, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști ai turismului receptor din România, bun cunoscător al problemelor industriei și cu o experiență indelungată în organizarea de programe pentru turiștii străini în România. El va fi secondat de către Dan Penciu – agenția TravelMaker, și Mircea Drăghici de la Est Hospitality, în calitate de Prim Vicepreședinte și respectiv Vice Președinte. Din cadrul Comitetului Director mai fac parte reprezentanți ai tur-operatorilor Rolandia, Top Tours, Hello Bucovina, Romania Tours, Camira Events & Travel și World Synergy Travel.

Cu această ocazie, cei prezenți au fost informați despre rezultatele și activitatea din ultimii doi ani,  au avut loc prezentări ale proiectelor internaționale în care asociația este implicată (Flavours of Europe și Essential Balkans) și au avut loc dezbateri privind problemele la zi ale turismului românesc de incoming și soluțiile propuse pe termen scurt, mediu și lung.

Două dintre imperativele unanim recunoscute de către membrii au fost necesitatea înființării în regim de maximă urgență a unui organism național de promovare a României (Organizație de Management al Destinației la nivel national ) și stabilirea unei politici clare și eficiente de participare a țării noastre la târgurile de turism internaționale.

Asociația și-a reafirmat misiunea de a contribui la dezvoltarea și întărirea turismului de incoming, considerat ca export de servicii și contributor net la avuția națională. Va continua să fie un interlocutor deschis și implicat atât pentru Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, cât și pentru celelalte entități implicate în Incoming-ul Românesc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*