VIDEO Gunoaiele din municipiul Călărași nu au mai fost ridicate de câteva zile. Operatorul de salubritate a cerut majorarea tarifelor, iar primăria a refuzat

Gunoaie în Călărași

Gunoiul menajer din municipiul Călărași nu a mai fost ridicat de câteva zile, după ce operatorul de salubritate a cerut majorarea tarifelor, iar primăria a refuzat acest lucru, spunând că nu va ceda acestui șantaj.

Operatorul de salubritate din Călărași, REBU, dorește majorare tarifelor și, pentru că Primăria Călărași a refuzat, și-a retras toate mașinile de colectat gunoi.

Administratorul public al municipiul Călărași, Eduard Grama, a anunțat că Primăria își menține poziția și anunță populația că tariful rămâne același ca până în prezent.

„Asistăm la un șantaj din partea operatorului de salubritate REBU. Primăria municipiului Călărași își menține poziția și anunță populația că tariful rămâne același, chiar cu riscul rezilierii contractului.

Nu este prima dată când autoritatea locală se confruntă cu o lipsă de respect din partea REBU, care a dispus retragerea de pe teren a tuturor mașinilor care colectează gunoiul”, a precizat administratorul public al municipiului Călărași, Eduard Grama.

El spune că acesta este un atac la sănătatea locuitorilor municipiului Călărași, iar gunoaiele care au împânzit orașul generează nemulțumire în rândul populației.

„O situație de neacceptat, care va atrage rezilierea contractului”, a mai spus Eduard Grama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*