Va fi lansat proiectul prin care va fi estimată populația de urs brun din România

Urs. FOTO Bergadder

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Barna Tánczos, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și Csilla Hegedüs, secretar de stat MIPE, vor susține miercuri, începând cu ora 10.30, la sediul MIPE, o conferință de presă cu ocazia lansării proiectului „Implementarea planului național de acțiune pentru conservarea populației de urs brun din România”.

Proiectul este finanțat cu 53,5 milioane lei prin Programul Operațional Infrastructură Mare și va fi derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în parteneriat cu Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt R.A., Regia Națională a Pădurilor Romsilva R.A. și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură Marin Drăcea.

Prin proiectul „Implementarea planului național de acțiune pentru conservarea populației de urs brun din România” va fi estimată prin metode științifice populația de urs brun din România. Obiectivul general este menținerea actualei stări de conservare a populației de urs brun și a habitatului său, pe termen lung.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*