Unitatea 1 a CNE Cernavodă, oprită controlat în seara de 29 decembrie

Centrala Nuclearo-Electrică de la Cernavodă. FOTO Adrian Boioglu
Centrala Nuclearo-Electrică de la Cernavodă. FOTO Adrian Boioglu

SN Nuclearelectrica SA (SNN) anunță ca Unitatea 1 a CNE Cernavodă va fi oprita in mod controlat  în seara zilei de 29 decembrie 2021 pentru realizarea unor lucrări de reparație la un paratrăsnet montat pe unul din stâlpii liniei de evacuare a puterii Unității 1.

Realizarea lucrărilor de reparație necesită oprirea controlată a Unității 1.

“Lucrările de reparație sunt realizate cu respectarea procedurilor CNE Cernavodă și nu au impact asupra personalului, populației sau mediului înconjurător. SN Nuclearelectrica va transmite comunicat de resincronizare a Unității 1 CNE Cernavodă la Sistemul Energetic Național după finalizarea lucrărilor de reparație”, a anunțat SNN.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*