TAROM participă la Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition 2022

Aeronavă TAROM. FOTO TAROM
Aeronavă TAROM. FOTO TAROM

Compania TAROM are plăcerea de a anunță participarea la cea de-a douăsprezecea ediție a celui mai mare spectacol de forță aeriană, viteză și precizie, Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2022), în zilele de 3 și 4 septembrie 2022.

Evenimentul adună laolaltă numeroase aparate de zbor civile și militare, peste 100 de aeronave și mai bine de 130 de piloți civili și militari, ce vor încânta spectatorii cu acrobații aeriene impresionante și demonstrații spectaculoase, dar și cu aeronave expuse la sol. TAROM va participa la expoziția statică cu o aeronavă ATR 72-600, produsă în anul 2020, dar și cu propriul stand în cadrul hangarului ROMAERO, acolo unde așteptăm vizitatorii cu multe surprize, plus bilete de avion.

“Vă promitem o reprezentație aviatică de neratat, în data de 4 septembrie, cu aeronava TAROM Boeing 737-700NG, înmatriculare YR-BGG (Goguța), ce va zbura în formație cu renumitele modele de luptă F16. Aeronava Boeing a TAROM va fi pilotată de către domnii comandanți instructori examinatori Adrian PREDA și Alexandru GHIURCO și domnul comandant instructor Alexandru SCĂRLĂTESCU.

Vă așteptăm cu drag, fie că sunteți pasionați de aviație sau pur și simplu doriți să aflați mai multe despre domeniu de la cei care desfășoară zi de zi această activitate”, au transmis reprezentanții TAROM. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*