Târg de Crăciun în orașul Sibiu. Acesta va fi amenajat în Piața Mare, între 26 noiembrie – 2 ianuarie

Târg de Crăciun la Sibiu

Un târg de Crăciun va fi amenajat în Piața Mare din Sibiu, în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie.

Organizatorii au anunțat că ediția din acest an va fi adaptată condițiilor generate de pandemie.

“Anul acesta magia Crăciunului revine în Piața Mare, în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie!

Vom avea o ediție adaptată noilor condiții de siguranță, astfel încât să ne putem bucura pe deplin de Sărbători. Măsurile pe care le vom lua în acest sens, în concordanță cu condițiile actuale impuse de legislația română sunt:
– delimitarea perimetrului pentru a putea gestiona accesul participanților
– limitarea numărului de persoane prezente simultan în Târg și extinderea spațiilor libere astfel încât să nu se creeze aglomerație
– intrarea se va face pe baza certificatului verde

Și în această ediție ne vom bucura de roata panoramică, de proiecțiile din Piața Mare și de patinoar”, au spus organizatorii Târgului de Crăciun de la Sibiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*