Societatea Națională Nuclearelectrica lansează programul de internship CNE Cernavodă 2022

CNE Cernavodă. FOTO SNN

Societatea Națională Nuclearelectrica (SNN), compania națională producătoare de energie electrică, termică și de combustibil nuclear, lansează Programul de intership CNE Cernavodă 2022, ca parte a brandului de angajator ‘Nucleu de Excelență’ și a strategiei de formare a unei noi generații de ingineri.

Programul oferă un număr de 27 de locuri pentru absolvenții de studii superioare de licență/master, masteranzi în curs, pe următoarele domenii/specializări: Inginerie electrică; Inginerie energetică; Ingineria sistemelor; Calculatoare și tehnologia informației; Inginerie electronică, Telecomunicații și tehnologii informaționale; Fizică/Fizică tehnologică/Inginerie fizică; Inginerie mecanică; Economie; Chimie/Inginerie chimică.

„Prin proiectele de investiții pe care Nuclearelectrica le are, Retehnologizarea Unității 1, Proiectul Unităților 3 și 4, dezvoltarea reactoareleor modulare mici, oferim tinerilor din România oportunități extraordinare de carieră. Tinerii au ocazia de a se forma și de a-și valorifica potențialul în țară, într-o companie cu un rol esențial în asigurarea securității energetice a României și într-o echipă de profesioniști recunoscută internațional, dornică să împărtășească din experiență, să formeze noi profesioniști, să ofere mentorat.

Industria nucleară oferă posibilități unice de carieră, dezvoltare continuă, pachete motivante, dar mai presus de toate oferă mândria de a contribui la proiecte cu rol major pentru România. În evenimentele noastre de atragere a tinerei generații, am întâlnit tineri inteligenți, motivați, dornici și capabili să crească și să lucreze în România. Nuclearelectrica le oferă în România tot ce au nevoie pentru o carieră de succes.”-Cosmin Ghiță, Director General SN Nuclearelectrica SA.

Programul de internship CNE Cernavodă are ca scop dezvoltarea oportunităților de carieră, identificarea, recrutarea și formarea unei noi generații de specialiști în industria nucleară ca parte a strategiei investiționale până la nivelul anului 2031.

Asigurarea resurselor umane pentru companie prin raportare la proiectele de investiții pe termen mediu și lung este o prioritate pentru Nuclearelectrica. Strategia de investiții a SNN pentru următorii 10 ani are în vederea dezvoltarea a 3 proiecte strategice, retehnologizarea Unității 1 CNE Cernavodă, Proiectul reactoarelor 3 și 4, proiectul reactoarelor modulare mici, în valoare de aproximativ 9 miliarde Euro, iar implementarea programului de internship la CNE Cernavodă contribuie la creșterea unei noi generații de nucleariști, prin atragerea, retenția și formarea tinerilor din România, prin valorificarea potențialului acestora.

Cele 27 de locuri din programul de internship sunt alocate astfel:

Departament/Compartiment Nr. locuri
Serviciul Sisteme Digitale si Echipamente I&C RT U1 1
Serviciul Radioprotectie si Securitatea Muncii RT U1 1
Departamentul Instalatie Detritiere 2
Serviciul Componente Electrice si I&C Active 1
Serviciul Analize de Securitate Nucleara 3
Serviciul Autorizari si Fiabilitate 3
Biroul Administrare Securizare IT 1
Biroul Dezvoltare Administrare Aplicatii IT 2
Biroul Receptie Produse 1
Serviciul Tehnic Radioprotectie 1
Serviciul Sisteme Electrice 1
Serviciul Suport Proiectare 1
Grup Cercetare Piata Produse 3
Grup Documentare Achizitie Produse 1
Serviciu Achizitii Produse 2
Serviciul Administrativ 1
Serviciul Turbogenerator, Sisteme Clasice si Suport 1
Serviciul Coordonare Programe de Investitii 1

Data limită de depunere a dosarelor de candidatură este 12.09.2022, ora 16:00. Probele de evaluare constau în evaluarea dosarelor candidaților-probă eliminatorie care constă în analiza informațiilor cuprinse în CV-ul fiecărui candidat si Interviul profesional-probă la care vor participa doar candidații declarați admisi pentru interviu.

Programul de internship CNE Cernavoda 2022 incepe la data de 17.10.2022, are o durată de 4 luni, iar programul de lucru este de 40 ore/săptămână sau 20 ore/ săptămână pentru masteranzii în curs. Indemnizația lunară brută este de 3925 lei pentru un program de 40 ore/săptămână si 1913 lei pentru un program de 20 ore/ săptămână.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*