Proiecte inedite de design, accesorii pentru locuințe inteligente și materiale sustenabile la #TotulPentruCasaTa2022

ROMEXPO a organizat conceptul home & deco #TotulPentruCasaTa. FOTO Romexpo

În perioada 24 – 27 martie, ROMEXPO a organizat conceptul home & deco #TotulPentruCasaTa  – ghidul gratuit al stilurilor de construcție și design. Peste 3.000 de vizitatori profesioniști au descoperit proiecte arhitecturale inedite, stilurile, culorile și materialele anului 2022, precum și avantajele unei case inteligente.

Evenimentul s-a bucurat de prezența a 80 de companii din industria home & deco și a avut un grad de internaționalizare de 35%, la #TotulPentruCasaTa au fost prezente companii din 9 țări: Bulgaria, Grecia, Italia, Moldova, Polonia, Republica Ceha, România, Spania, Turcia.

În cele 4 zile de târg, firme cunoscute din industrie au prezentat o gama variată de produse și tehnologii destinate proiectelor de construcții și amenajări interioare sau exterioare, iar vizitatorii au beneficiat de reduceri de până la 50 % la produsele achiziționate și au primit consultanță gratuită de la cei mai buni specialiști din industria home & deco.­­­­

„Le mulțumim firmelor participante că au făcut o alegere smart alăturându-se evenimentului nostru, după o perioadă dificilă atât pentru organzatori, cât și pentru companiile din diferite domenii de activitate. Etapele revenirii la normalitate sunt de lungă durată și necesită implicare, reinventare și inovare, însă doar împreună suntem mai puternici și mai aproape de publicul nostru. Evenimentele noastre nu înseamnă doar oportunități de promovare și noi orizonturi de business, ci sunt și despre a socializa față în față, despre a învața unii de la alții și a realiza experiențe și amintiri comune. Suntem convinși că partenerii noștri înțeleg contextul actual și că promovarea produselor și serviciilor într-un cadru profesionist, cum este Centrul Expozițional ROMEXPO, rămâne o prioritate pentru companii, de aceea le lansăm deja invitația de a participa la ediția viitoare a conceptului home & deco. Nu în ultimul rând, le suntem recunoscători vizitatorilor pentru prezența fidelă și pentru că fac parte din comunitate ROMEXPO”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Evenimentele care fac parte din conceptul #TotulPentruCasaTa: Construct – Ambient Expo www.construct-ambientexpo.ro, Mobila Expo www.mobila-expo.ro, Romtherm www.romtherm.ro și Expo Flowers & Garden www.expoflowers.ro

Cu prilejul desfășurării evenimentului #TotulPentruCasaTa, ROMEXPO a găzduit și a transmis online conferința „Pactul Verde European și Agricultura circulară – provocări pentru România, organizată de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

Despre ROMEXPO

ROMEXPO, societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*