Plăți de aproape 221 de milioane de lei, pentru investiții realizate prin PNDL

Drum. FOTO music4life

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat, astăzi, 25 iunie, suma de 220.955.704,79 lei, în vederea decontării facturilor pentru 360 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

“Nu am oprit finanțările, plătim în continuare facturile PNDL, în această tranșă vor fi plătite cele depuse până în data de 21 mai” –  a arătat ministrul.

Astfel, pentru etapa I, a fost plătită suma de 25.184.981,38 lei pentru 54 de obiective aflate în execuție, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate 195.770.723,41 lei pentru 306 proiecte de investiții.

“După cum am mai spus, investițiile locale pot continua. Vom plăti, până pe 20 iulie, toate facturile PNDL depuse până în 15-17 iunie, iar cele care sosesc după această dată vor fi plătite după rectificarea bugetară”, a conchis Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*