Pasagerii cursei TAROM Chișinău – București sunt îmbarcați în siguranță după o amenințare falsă cu bombă. Activitatea aeroportului Chișinău, reluată

Aeronavă TAROM. FOTO TAROM
Aeronavă TAROM. FOTO TAROM

Compania TAROM informează că pasagerii zborului pe ruta Chișinău – București au realizat în siguranță procedura de îmbarcare în avion, după ce amenințarea cu bomba primită de Aeroportul Internațional Chișinău a fost încadrată ca fiind falsă, iar activitatea aeroportului a fost reluată.

”În această după-amiază, după primirea unei amenințări cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău, personalul aeroportuar și pasagerii au fost evacuați din terminal în condiții de siguranță, serviciile de urgență intervenind la fața locului. Amenințarea a fost confirmată ca fiind falsă de către Poliția de Frontieră. Echipa TAROM a tratat situația cu celeritate pentru securitatea pasagerilor, iar după procedurile de verificare ale autorităților și reluarea activității în aeroport au realizat formalitățile de îmbarcare pentru zborul către București.

De asemenea, compania TAROM informează că restricțiile din domeniul aviatic din această perioadă generate de situația meteo, la care se adaugă capacitatea de furnizare a serviciilor de trafic aerian specific fiecărui aeroport în parte, pot genera modificarea programului de zbor, întârzieri și chiar anulări pentru cursele regulate” – TAROM.

Compania TAROM depune toate eforturile și ia măsurile necesare pentru a reduce impactul pe care această situație l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor afectați, iar aceștia vor fi informați despre noile aranjamente de zbor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*