One United Properties obține autorizația de construire pentru dezvoltarea rezidențială One Floreasca Towers

One Floreasca Towers. FOTO Fabrica de PR

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, a obținut autorizația de construire pentru One Floreasca Towers, o dezvoltare premium situată în centrul zonei de business a Bucureștiului. Dezvoltarea care va include 208 unități rezidențiale are o valoare brută de dezvoltare de 61,8 milioane de euro. Livrarea este estimată pentru februarie 2025.

„One Floreasca Towers beneficiază de o poziționare unică, într-unul dintre cele mai exclusiviste și unice cartiere, în inima celui mai important centru de business al Bucureștiului, cu acces imediat la numeroase facilități, mall-uri, precum și la o linie de metrou. Succesul pe care l-am avut cu dezvoltări similare situate în zonele învecinate, precum One Verdi Park și One Herăstrău Towers, ne oferă premisele pentru încă o nouă dezvoltare rezidențială extrem de dorită”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

One Floreasca Towers va include două turnuri înalte de 14 etaje fiecare, situate pe un teren de 5.600 mp pe strada Gara Herăstrău. Dezvoltarea are o suprafață construibilă totală de peste 35.000 mp. Pe lângă numeroasele facilități special concepute pentru această dezvoltare și cele patru spații comerciale, ansamblul rezidențial va beneficia și de două niveluri de parcare subterană, cu 254 de locuri de parcare.

La One Floreasca Towers, clienții au acces la o gamă largă de unități rezidențiale, de la studiouri de 50 mp, apartamente cu un dormitor de aproximativ 60 mp, apartamente cu două dormitoare cu suprafețe cuprinse între 87 și 107 mp, la apartamente cu trei dormitoare și suprafețe între 130 și 269 mp. Punctul de referință al dezvoltării va fi reprezentat de colecția limitată de penthouse-uri exclusiviste cu tavan înalt și ferestre din podea până în tavan, cu vederi panoramice superbe către Lacul Floreasca. Opțiunile de achiziționare pentru aceste apartamente includ cinci rate egale de 20% plătite pe durata construcției dezvoltării și o opțiune cu un preț de achiziție redus la plata integrală în avans.

One Floreasca Towers este situat vizavi de Promenada Mall, oferind acces rapid la Parcul Herăstrău, cartierele Floreasca și Dorobanți, centrul comercial One Gallery din cadrul One Floreasca City, precum și către multiple puncte de interes din oraș: servicii comerciale și activități de agrement, restaurante, cafenele, săli de sport. Mai mult, One Floreasca Towers va beneficia de acces la metrou în imediata apropiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*