Ministerul Dezvoltării, prin POR: Peste 200 de milioane de lei pentru educație și creșterea competitivității unor firme

Cseke Attila. FOTO Guvernul României

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 27 de noi contracte de finanţare, în valoare eligibilă totală de 205.621.276,56 de lei, pentru două unități administrativ-teritoriale și 25 de întreprinderi mici și mijlocii.

Astfel, județul Harghita, pentru înființarea unui incubator de afaceri sectorial în orașul Cristuru Secuiesc, va primi 6.502.323,50 lei, municipiul Piatra Neamț va primi 7.491.078,73 lei pentru investiții in infrastructura educațională gimnazială din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 8, iar 25 de proiecte au ca principal obiectiv dezvoltarea mediului de afaceri, prin achiziționarea unor produse și echipamente moderne, consolidarea poziției în piață și extinderea activității unor firme.

Toate proiectele primesc finanțare din Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*