Mercure Galați Centrum, un hotel inspirat de mișcarea Bauhaus, deschis în cel mai mare oraș-port la Dunăre din România

Cameră din Hotelul Mercure Galați Centrum. FOTO OneTouchPR
Cameră din Hotelul Mercure Galați Centrum. FOTO OneTouchPR

Hotelul cu 70 de camere Mercure Galati Centrum s-a lansat cu o tematică uimitoare, inspirată de mișcarea Bauhaus, după un amplu proces de redesign și renovare. Amplasat ideal pe strada Domnească, la câțiva pași de Centrul Vechi al Galațiului și de Promenada Dunării, Mercure Galați Centrum este aproape de principalele atracții turistice și de agrement ale orașului, precum și de principalele destinații comerciale și de afaceri.

Hotelul de 4* oferă un mix de 64 de camere superioare moderne, alături de șase apartamente generoase, un restaurant cu terasă, Winestone, destinat meselor casual, și sala de conferințe. Proprietatea renovată va găzdui atât evenimente corporative, cât și private într-o sală panoramică spectaculoasă, un spațiu de conferințe de 190 de metri pătrați cu terasă, situat la etajul 9 al hotelului.

Mercure Galati Centrum este situat pe strada Domnească, aproape de principalele atracții din Galați, inclusiv Centrul Vechi și Promenada Dunării. Hotelul este, de asemenea, poziționat în proximitatea unor importante destinații comerciale și de afaceri, cum ar fi portul Galați, cel mai mare port de pe Dunăre, șantierul naval Damen, precum și instituții publice, precum Universitatea „Dunărea de Jos“.

Principala inspirație pentru tematica hotelului Mercure Galati Centrum a fost mișcarea Bauhaus, un curent artistic întâlnit frecvent în Galați. Formele sale organice și mobilierul sunt în armonie cu valorile locale. Acestea se reflectă în reprezentările grafice ale fluviului Dunărea și elementele arhitecturale din peisajul urban, atât în camere, cât și în zonele comune ale hotelului. Liniile fine, rotunjite și culorile pastelate cu mici detalii vii sunt, fără îndoială, semnele distinctive ale hotelului Mercure Galați Centrum.

La Mercure, somnul este elementul cheie pentru experiența oaspeților. Prin alegerea soluției ”Great Bed for Great Dreams”, marca oferă fiecărui oaspete un confort superior. Cadrul de pat, topperul flexibil și detașabil și o saltea cu o grosime de 30 de centimetri cu tehnologia Pocketed Air Spring®, asigură suport adaptat fiecărui turist.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*