La ROMEXPO începe #TotulPentruCasaTa2022 – evenimentul care prezintă o selecție inspirată de produse home&deco

FOTO ROMEXPO

ROMEXPO organizează #TotulPentruCasaTa2022 – un eveniment dedicat atât pasionaților de design interior și exterior, cât și profesioniștilor din industrie. De joi, 24 martie, și până duminică, 27 martie, vizitatorii sunt așteptați în pavilionul B2 al Centrului Expozițional cu o selecție inspirată de produse home & deco, la cele mai avantajoase prețuri.

#TotulPentruCasaTa2022 promovează confortul din interiorul caselor pasive, eficiența energetică și arhitectura ecologică.

Evenimentul se bucură de prezența a 80 de companii din industria home&deco, gradul de internaționalizare al târgului este de 35%, la #TotulPentruCasaTa fiind prezente companii din 9 țări: Bulgaria, Grecia, Italia, Moldova, Polonia, Republica Ceha, România, Spania, Turcia.

„Am gândit conceptul home&deco #TotulPentruCasaTa ca un ghid gratuit al stilurilor de construcție și design interior, punând accentul pe alternativele naturale pentru materialele de construcție, pe ideea de sustenabilitate în stilul de amenajare și pe elementele care reduc considerabil riscurile de mediu. Companiile care au înțeles nevoia unei perspective noi în stilurile de construcție și amenajare interioară sau exterioară, au răspuns pozitiv invitației de a participa la eveniment și au venit la ROMEXPO cu soluții durabile și inteligente. Timp de 4 zile, îi așteptăm pe vizitatori cu prețuri imbatabile la produse home&deco și cu sfaturi practice pentru amenajarea locuinței la care visează”, transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

Evenimentele care fac parte din conceptul #TotulPentruCasaTa: Construct – Ambient Expo www.construct-ambientexpo.ro, Mobila Expo www.mobila-expo.ro, Romtherm www.romtherm.ro și Expo Flowers & Garden www.expoflowers.ro.

Vizitatorii găsesc la ROMEXPO sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, utilaje şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie, mobilier și decorațiuni interioare, tehnologii de ultimă generație, un sortiment de accesorii și instalații care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor, precum și soluții practice de design și amenajare a spațiilor verzi.

Manifestarea are și o componentă B2B, companiile având acces la cei mai buni furnizori din industrie și posibilitatea de a încheia noi parteneriate.

Nu lipsește nici latura științifică a evenimentului, vineri, 25 martie, ROMEXPO găzduiește și transmite online conferința „Pactul Verde European și Agricultura circulară – provocări pentru România, organizată de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

În perioada 24 – 27 martie, transformăm fiecare „casă” în „acasă” la #TotulPentruCasaTa2022.

Accesul este gratuit!

Program de vizitare

24 – 26 martie, în intervalul 10:00 – 18:00

27 martie, în intervalul 10:00 – 16:00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*