Gala Regista 2022, în cadrul căreia vor fi premiate primăriile și instituțiile digitalizate, va avea loc online, în data de 20 ianuarie

Gala Regista

Primul eveniment de premiere a primăriilor și instituțiilor digitalizate din România, care s-au remarcat în procesul de modernizare a activității în anul preceden  – Gala Regista 2022 – va avea loc online în data de 20 ianuarie, între orele 16.00 – 18.00,

Reprezentanți ai instituțiilor și administrației publice centrale, regionale și locale din toate județele României, reprezentanți ai companiilor private și specialiști în digitalizare și e-Guvernare și media sunt invitați să participe la evenimentul organizat la sediul Regista din București, transmis online pe pagina evenimentului. În cadrul stream-ului live difuzat pe canalele de comunicare Regista, participanții media sunt încurajați să adreseze întrebări pentru a fi abordate în timpul evenimentului.

Accesul la eveniment este gratuit.

Agenda evenimentului:

  • Dezbatere: Digitalizarea în România, încotro? Ce schimbări și oportunități se anunță pentru 2022?

◦ Alexandru Lăpușan, CEO, Zitec

◦ Daniel Rusen, Marketing and Operations Director, Microsoft

◦ Silvia Ionescu, Head of Ecommerce, Banca Transilvania

◦ Adrian Dinculescu, Managing Director, Namirial

◦ Tudor Roșca, City Manager, Primăria Sectorului 1

  • Gala de premiere Regista 2022

◦ Primăria cu cea mai bună prezență în mediile sociale

◦ Primăria cu cea mai bună interacțiune digitală cu cetățenii

◦ Cea mai digitalizată instituție

◦ Cea mai digitalizată primărie de comună

◦ Cea mai digitalizată primărie de oraș ◦ Categorie surpriză

  • Tombola Gala Regista 2022 – premii în valoare de 1.000 euro
  • Recital de excepție live – Damian Drăghici

Gala Regista 2022 este organizată în parteneriat cu publicația online Spotmedia, partenerii principali ai evenimentului sunt Zitec, Microsoft, Banca Transilvania și Namirial, iar partenerii media sunt Total PR, Wall-street, 9AM, Start-up.ro, Ghidul Primariilor, Bursa, Economistul, BizPlus și Agerpres. Evenimentul este susținut de Europa FM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*