DevFest 2022 – Cea mai mare conferință de tehnologie organizată de comunitatea Google are loc la București

Google

AI, Kubernetes, Android, Flutter, Firebase, Machine Learning, Kotlin, Big Data, sunt câteva dintre subiectele de discuție de anul acesta la DevFest Bucharest 2022, cea mai mare conferință Google Tech din România.

Speakerii care vor participa la evenimentul dedicat celor mai noi trenduri în tehnologie, un teritoriu comun propice pentru schimbare și inovație, sunt atât angajați Google, cât și programatori de top, Google Developer Expert și lideri din comunitățile tehnice locale.

”DevFest este o conferință care se desfășoară la nivel global, anul acesta fiind organizate 450 de evenimente în 90 de țări, la care vor participa peste 600.000 de developeri. Devfest Bucharest face parte din această comunitate fantastică și așa cum transmite sloganul evenimentului – Learn, build, and connect as a community –  avem nevoie să ne reconectăm, să facem schimb de experiențe și know how, să învățăm unul de la celălalt și să construim împreună o comunitate puternică.” a declarat Carmen Ciulacu, Co-organizator Devfest Bucharest.

În cadrul acestei conferințe de o zi, menită să reunească dezvoltatorii software, studenții IT, companiile de tehnologie și speakerii extraordinari într-o singură locație, se vor dezbate idei creative și vor avea loc schimb de cunoștințe despre tehnologiile consacrate sau emergente pe subiecte precum Cloud, Android, Mobile, Google Assistant, Machine Learning, Big Data și multe altele.

În această ediție, prin temele de discuție relevante, se vor regăsi și subiecte precum integrarea soluțiilor tehnologice în activitatea companiilor, dar și în viața de zi cu zi a oamenilor obișnuiți poate duce la alegeri mai bune, care să contribuie la un viitor mai bun.

Pasionații de tehnologii disruptive și de inovație vor asista la dezbateri privind modul în care ne definesc viitorul inteligența artificială, platforme cloud-native, instrumente specifice domeniului programării și vor afla o mulțime de alte informații care să încurajeze oamenii pasionați de tehnologie și susținerea industriilor care participă la schimbare.

DevFest Bucharest 2022 are loc pe 19 noiembrie, la Hotel Novotel, situat în centrul Bucureștiului. Participarea la conferință se face pe baza unui bilet de acces ce poate fi achiziționat online. (digitalstack.ro/devfest2022-gdg-bucharest/)

Evenimentul este organizat de Google Developer Group Bucharest și Flutter România, care pun un accent puternic pe schimbul de cunoștințe tehnice, interconectare umană și învățare rapidă.

DevFest Bucharest este susținut de Google și companii locale precum: Digital Stack, Shortcut, Școala Informală de IT.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*