De Sărbători, BCR este disponibilă non-stop prin George, Contact Center și automate bancare. Program mai scurt pentru sucursale pe 24 și 31 decembrie

Sediu BCR. FOTO BCR

Banca Comercială Română anunță că, în perioada Sărbătorilor de iarnă, este disponibilă permanent, online, telefonic și prin echipamentele multifuncționale instalate în rețeaua sa extinsă teritorială. Pe 24 și 31 decembrie, sucursalele şi centrele de afaceri corporate vor fi deschise până la ora 14:00, cu excepția unităților din centrele comerciale și mall-uri, care vor avea un program de funcționare special, disponibil pe www.bcr.ro/ro/retea-unitati.

Serviciile bancare online prin George rămân disponibile permanent, iar clienții vor putea efectua majoritatea tranzacțiilor curente, printre care:

Deschidere conturi

Verificare cont curent

Vizualizare informații despre portofoliul de produse

Generare extrase bancare

Management carduri (blocare, modificare limită, reemitere)

Transferuri interne și internaționale

Plăți instant și cu telefonul (NFC)

Plăți utilități

Plăți automate și programate

Schimb valutar

Adăugare bani instant dintr-un cont de la altă bancă (top-up)

Deschidere depozite & conturi economii

Accesare credit de consum – 100% online

Refinanțare alte credite – 100% online

Card credit – 100% online

Descoperit de cont – 100% online

Asigurări bunuri personale – 100% online

BCR este disponibilă NON-STOP și prin telefon, la *2227, număr cu tarif normal apelabil din rețelele naționale fixe/mobile Telekom, Orange, Vodafone, RDS-RCS sau +4.021.407.42.00 pentru apeluri internaționale. ATM-urile și mașinile multifuncționale BCR din zonele de Easy 24 Banking vor fi alimentate și sunt operaționale permanent pentru:

Depuneri sau retrageri numerar

Schimb valutar

Plăți facturi

Transferuri

Interogare sold

Schimbare PIN

Mini-extras pentru cardurile de debit/credit BCR

Vizitele în sucursalele BCR se pot face doar în baza unei programări online sau telefonice. Detalii pe site-ul BCR – www.bcr.ro. Pentru folosirea aparatelor bancare multifuncționale (ATM, MFM, APT) din interiorul sucursalelor nu este nevoie de programare.

E bine de știut că BCR oferă non-stop și Zonele Easy 24 Banking, amenajate în cadrul anumitor unităţi BCR. Disponibile 24 de ore din 24, acestea sunt 100% automatizate, fiind dotate cu echipamente ce permit efectuarea de operaţiuni bancare cu şi fără numerar pentru orice posesor de card bancar. Detalii despre amplasarea lor în rețeaua BCR găsiți aici: https://www.bcr.ro/ro/retea-unitati

În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*