Cum să lucrezi de oriunde și să ai aceleași beneficii ca și în rețeaua locală a angajatorului. Crucial Systems oferă serviciul Fortinet

FOTO StartupStockPhotos

Crucial Systems oferă serviciul Fortinet pentru securitatea cibernetică a firmei. Acesta permite angajatorilor să ofere și opțiunea Work From Anywhere în condiții avansate de securitate.

Astfel, în ultimul deceniu, tehnologia a evoluat constant pentru a oferi angajaților mai multă flexibilitate în ceea ce privește dispozitivele pe care le utilizează, locațiile din care pot lucra și resursele pe care le pot accesa.

Accesul la aplicații în cloud a fost printre primii pași către activarea unei munci flexibile. Deși organizațiile erau pe cale să adopte o adevărată strategie de lucru de oriunde în următorii câțiva ani, pandemia de COVID-19 a accelerat necesitatea. Și acum mai mulți angajați cer ca angajatorii să ofere o opțiune Work From Anywhere. Provocarea constă în modul de a oferi o experiență de lucru hibridă care să mențină angajații atât productivi, cât și în siguranță.

Sprijinirea Work From Anywhere necesită o securitate care funcționează indiferent dacă utilizatorul lucrează de la biroul corporativ, de la biroul de acasă sau în timp ce călătorește și nu se afla nici la biroul corporativ, nici la biroul de acasă. Fiecare dintre aceste locații ridică provocări și necesită o anumită tehnologie de securitate pentru o protecție completă.

Acest lucru poate fi realizat în condiții de securitate cu ajutorul Fortinet, un serviciu implementat de Crucial SystemsAstfel, strategia de rețea bazată pe securitate a Fortinet integrează infrastructura de rețea și arhitectura de securitate.

Fortinet zero trust access acceptă adoptarea unei abordări zero încredere, verificând cine și ce este în rețeaua dumneavoastră.

Totodată, pe măsură ce adoptarea cloud-ului se accelerează, organizațiile se bazează din ce în ce mai mult pe soluții și infrastructuri cloud sigure. Pentru a ține pasul cu volumul, sofisticarea și viteza amenințărilor cibernetice de astăzi, firmele au nevoie de sisteme de securitate.

Rețeaua poate fi extinsă la nivelul organizațiilor prin integrarea perfectă cu diverse soluții Fabric-Ready Partner.

“În zilele noastre, mai ales în sectoarele unde nevoia de securitate informatică este ridicată, (și unde nu e?), mai ales unde este nevoie de productivitate, (și unde nu e?), mai ales în condiții de lucru la distanță (și cine nu a apelat la așa ceva în ultima vreme?)- este acută nevoia de soluții securizate, eficiente și care să ne permită să ducem la bun sfârșit dar și la timp și de calitate a proiectelor de zi cu zi, a declarat Cătălin Anghel, Director Vânzări Crucial Systems. 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*