Contracte în valoare de peste 105 milioane de lei pentru servicii socio-educaționale, modernizarea infrastructurii rutiere și sprijinirea mediului de afaceri

Cseke Attila. FOTO Guvernul României

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 25 de noi contracte de finanțare prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, în valoare eligibilă totală de 105.019.956,74 lei.

Dintre acestea, 6 proiecte vizează modernizarea infrastructurii educaționale, sociale și de transport din:

municipiul Timișoara va beneficia de 3.797.162,07 lei pentru construirea unui corp P+1E la Școala Gimnazială nr. 13;

municipiul Turnu Măgurele (județul Teleorman), pentru asfaltarea străzilor în zona urbană marginalizată 1 și 2, va beneficia de 3.493.087,50 lei;

municipiul Huși (județul Vaslui) va beneficia de 1.900.599,70 lei pentru reabilitarea Casei Moruzi și înființarea unui centru cultural-educațional;

municipiul Piatra Neamț, pentru investiții la Școala Gimnazială nr. 5, va beneficia de 13.122.366,72 lei;

comuna Săliștea (județul Alba) va beneficia de 478.000,39 lei pentru înființarea unui centru comunitar;

comuna Pârjol (județul Bacău), pentru construirea unei grădinițe cu trei grupe cu program normal, va beneficia de 2.142.266,08 lei.

Alte 19 proiecte au ca obiectiv susținerea întreprinderilor mici și mijlocii, prin dezvoltarea capacității de producție, achiziția de utilaje și diversificarea activităților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*