Consiliul Concurenței analizează preluarea Wolf Plastics Verpackungen GMBH de către Grupul Alpla

Bogdan Chirițoiu. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care grupul ALPLA va prelua Wolf Plastics Verpackungen GmbH și, indirect, companiile Wolf Plastics Ambalaje S.R.L. și J. Wolf Plastics Csomagolási és Recycling Kft.

Grupul ALPLA este specializat în soluții de ambalare din plastic rigid, precum sisteme de ambalare, sticle, capace, componente produse prin injectare, preforme și tuburi. ALPLA produce articole din plastic rigid pentru ambalare, de ex. preforme PET și sticle / recipiente, precum și ambalaje de plastic pentru produse alimentare, lapte și produse lactate, uleiuri și lubrifianți și produse farmaceutice.

În România, Grupul ALPLA comercializează preforme de polietilen tereftalat (PET), containere realizate prin modelare prin suflare extrusivă (EBM), sticle și canistre mono și multistrat, bușoane din plastic, picurătoare, capace și sisteme de dozare, tuburi printate și produse auxiliare.

Wolf Plastics Verpackungen GmbH comercializează în România, în principal, găleți (și produse auxiliare).

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. 21/1996, această operaţiune reprezintă o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*