Consiliul Concurenței analizează preluarea Palplast S.A. de către Wintertub S.R.L.

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Wintertub S.R.L. intenționează să preia compania Palplast S.A. Wintertub S.R.L. este o societate vehicul deținută de către Winter Com S.R.L. și Marius Ciprian Smărăndăchescu.

Winter Com S.R.L. este un distribuitor de țevi și fitinguri din polietilenă de înaltă densitate (PEID), țevi și fitinguri din policlorură de vinil (PVC), armături, hidranți, capace de canalizare și alte materiale pentru instalații în construcții.

Palplast S.A. are ca activitate principală producția de țevi și fitinguri PEID, dar comercializează și alte tipuri de produse, cum ar fi: fitinguri PEID injectate, de compresiune și electro-fuziune, țevi PVC și țevi corugate PEID, produse din fontă, cămine de apometru, cămine de vizitare etc.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție reprezintă  o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*