Consiliul Concurenței analizează intrarea Pavăl Holding SRL în acționariatul companiei Farmacia Tei SRL

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Pavăl Holding SRL intră în acţionariatul companiilor Farmacia Tei SRL şi Bebetei Investments Group SRL.

Farmacia Tei desfășoară activităţi de comercializare cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice, prin intermediul a 6 farmacii fizice (5 în București și una în Constanța), precum și online.

Bebetei Investments Group SRL desfășoară activităţi de comercializare cu amănuntul de produse de larg consum, cu predominanță produse de îngrijire personală și produse destinate copiilor. Această activitate se desfășoară prin intermediul a 5 magazine fizice (4 în București și unul în Constanța), precum și a unui magazin online. În plus, Bebetei deține în București și o drogherie.

Pavăl Holding S.R.L. este societatea mamă a unui grup de companii care desfășoară activități în mai multe domenii, printre care: comercializare cu amănuntul a articolelor de bricolaj, întreținere și reparare a autovehiculelor, dezvoltare imobiliară, închiriere și subînchiriere de bunuri proprii sau închiriate, precum și fabricarea de cărămizi, țigle și alte produse pentru construcții, din argilă arsă.

În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*