Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Sarcom S.R.L. de către Roca Investments S.A.

Bogdan Chirițoiu. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Roca Investments S.A, prin intermediul Colorock13 S.R.L., intenționează să preia compania Sarcom S.R.L.

Colorock13 S.R.L. este o societate vehicul deținută de Roca Investments S.A.

Roca Investments S.A. este o platformă de investiții și management care oferă servicii pentru revitalizarea business-lui și antreprenoriatului românesc, crearea de branduri noi și revitalizarea  celor aflate în dificultate, prin investiții în diverse societăți și asigurarea unui management specializat.

Sarcom SRL care are ca obiect principal de activitate fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice și masticurilor.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*