Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Ced Pharma SRL, Monix Farm SRL și Leti-Farm 2000 SRL de către Pharmalife Med

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția prin care PharmaLife Med SRL preia grupul de societăți CED Pharma SRL, Monix Farm SRL și Leti-Farm 2000 SRL.

Pharma Life Med SRL, membră a Grupului Med Life, este activă pe piața comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, operând un lanț propriu de farmacii comunitare localizate atât în Municipiul București, cât și la nivel național.

Grupul societăţilor CED Pharma SRL, Monix Farm SRL și Leti-Farm 2000 SRL desfășoară, în principal, activități pe piața comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, respectiv în farmacii, localizate la nivelul Municipiului București și în județul Ilfov. În urma acestei tranzacții, PharmaLife Med SRL va achiziționa șase farmacii comunitare.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*