#CONCURS Câștigă 2 locuri în Programul Restart Camp

FOTO Pixabay.com

O oportunitate pe care nu vrei să o ratezi dacă îți dorești să începi o nouă carieră și ai nevoie de experiență în CV, vrei să faci practică și să fii ajutat de mentori dedicați timp de 6 luni!

BizPLUS oferă gratuit 2 locuri în valoare de 6000 ron fiecare în Restart Camp – un program complex de pregătire profesională online, pe care îl vei putea accesa de acasă, după program, în timpul tău liber, cu doar 3-4 ore pe săptămână. Specializările disponibile în program sunt: Marketing, Social Media, HR (Recrutare & Selecție), Design Grafic (UX & UI) și Editare video.

Tot ce ai de făcut este să:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “BizPLUS” – facebook.com/BizPLUSro
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un prieten interesat de program
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 20 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră pe lista de tombolă!

Despre Programul Restart Camp

În Restart Camp oricine poate să învețe o nouă meserie digitală, conformă cu actualitatea pieței muncii, în doar 6 luni, prin:

  • Sesiuni de training ce însumează 6 ore
  • practică asistată în task-uri reale, nesimulate, astfel încât să îți poți crea un portofoliu real de proiecte la care ai lucrat, timp de 6 luni.
  • mentori cu experiență la dispoziția ta 5 zile pe săptămână pe tot parcursul programului

Astfel că vei putea să îți adaugi în CV, imediat ce intri în program, o experiență reală, obținută în proiecte reale, alături de profesioniști cu experiență.

La sfârșitul programului se oferă o o scrisoare de practică ca dovadă a perioadei de profesare.

Programul pregătește înscrișii pentru o paletă de 25 de joburi pentru care poți aplica la finalizarea celor 6 luni de practică în cele 5 domenii (Marketing, Social Media, HR -Recrutare & Selecție, Design Grafic – UX & UI și Editare video). De asemenea, oferă consultanță pentru orientarea în carieră celor care au nevoie. 1 din 3 înscriși reușesc să își găsească un job înainte de absolvirea programului.

Restart Camp este un proiect social autofinanțat, în care lucrează ca voluntari zeci de profesioniști cu experiență și expertiză înaltă. De asemenea, pune la dispoziție și webinarii (cursuri) gratuite în aceste domenii pentru ca cei care au nevoie să învețe noțiunile de bază pentru noul job pe care și-l doresc și să afle cum pot începe o nouă carieră.

Te asteaptă să vezi rolurile pentru care te poți pregăti aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*