Conceptul home & deco #TotulPentruCasaTa are loc în format fizic la ROMEXPO

FOTO ROMEXPO

În perioada 24 – 27 martie, ROMEXPO organizează seria evenimentelor care fac parte din conceptul #TotulPentruCasaTa: Construct – Ambient Expo, Mobila Expo, Romtherm și Expo Flowers & Garden.

#TotulPentruCasaTa2022 se desfășoară în pavilionul B2 al Centrului Expozițional și este locul în care firme cunoscute din industria home & deco prezintă o gama variată de produse și tehnologii destinate proiectelor de construcții și amenajări interioare sau exterioare.

Companiile vin la ROMEXPO cu prețuri imbatabile care sunt valabile doar în cele 4 zile de târg. În plus, vizitatorii pot beneficia de consultanță gratuită pentru planurile de construcție și amenajare a unei locuințe.

În zona Construct Ambient Expo sunt expuse sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie.

Sectorul MOBILA EXPO prezintă tendințele anului 2022 în materie de mobilier și decorațiuni interioare. Vizitatorii pot achiziționa piese direct de la firme producătoare sau importatori din domeniu, la prețuri avantajoase.

În zona dedicată ROMTHERM, vizitatorii găsesc tehnologii de ultimă generație și un sortiment bogat de accesorii și instalații care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor.

Sectorul Expo Flowers & Garden oferă vizitatorilor soluții practice de design și amenajare a spațiilor verzi, fie că e vorba de o grădină sau doar de un mic spațiu dedicat plantelor, în casă sau apartament.

Program de vizitare:

24 – 26 martie, în intervalul 10:00 – 18:00

27 martie, în intervalul 10:00 – 16:00

Accesul este gratuit

Despre ROMEXPO

ROMEXPO, societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*