CNAIR anunță ridicarea restricțiile de tonaj pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea

Lucrări infrastructură. FOTO sumanamul15

CNAIR anunță că joi, 23.06.2022, începând cu ora 18:00, se deschide traficul rutier pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, pentru autovehiculele cu MTMA  >  7,5t,  cu 7 zile mai devreme decât termenul estimat.

La podul situat pe DN 7 peste râul Topolog (în apropierea localității Milcoiu), se execută lucrări la intradosul acestuia, circulația desfășurându-se cu restricții de viteză de 30 km/h.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*