CNAIR anunță închiderea circulația rutieră pe DN 2B, în localitatea Bâlhacu

Lucrări în trafic. FOTO Bru-nO

CNAIR a anunțat că miercuri, 16.03.2022, în intervalul orar 08:00 – 16:00, se închide circulaţia rutieră pe DN 2B între km 27+660 și km 42+850pentru execuţia lucrărilor de “Buraje tehnologice cu mașini grele pe calea ferată 701 Buzău – Făurei”.

CNAIR recomandă conducătorilor auto următoarea rută ocolitoare: DN 2B (km 27+660) – DJ 203I Cilibia – Caragele – DJ 214A Caragele – Luciu – Largu Rușețu – DJ 203N Rușețu – Surdila Greci – DN 2B km 42+850.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*