CNAIR a transmis spre publicare în JOUE anunțurile de participare la licitațiile pentru proiectarea și execuția primelor secțiuni ale A8

Avem nevoie de autostrăzi. FOTO mazurskiwiatr
Autostrada FOTO mazurskiwiatr

CNAIR a transmis spre publicare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE) anunțurile de participare aferente contractelor de achiziție publică pentru proiectarea și execuția primelor secțiuni ale autostrăzii Târgu Mureș – Târgu Neamț, astfel:

Secțiunea I: Târgu Mureș – Miercurea Nirajului și legătura la Autostrada A3 (24,4 km)

Secțiunea III: Leghin – Târgu Neamț (29,9 km)

Data limită pentru primirea ofertelor a fost stabilită în 27.02.2023 pentru Sectiunea I și respectiv în 28.02.2023 pentru Sectiunea III.

Durata fiecărui contract este de 30 de luni, din care 6 luni pentru etapa de proiectare și 24 de luni pentru etapa de execuție a lucrărilor.

Cele două contracte de proiectare și execuție vor fi finanțate din fonduri europene nerambursabile prin PNRR.

Anunțurile de participare vor fi vizibile în SICAP după publicarea lor în JOUE.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*