CNAIR a semnat contractul pentru proiectarea și execuția Secțiunii 2 a Autostrăzii Sibiu – Pitești

Lucrări de infrastructură. FOTO Pixabay.com

CNAIR a semnat luni, 7 februarie, contractul pentru proiectarea și execuția Secțiunii 2 a Autostrăzii Sibiu – Pitești, Boița – Cornetu, cu Asocierea Mapa Insaat VE Ticaret A.S. – Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret A.S.

Valoarea contractului este de 4.250.006.315,00 Lei fără TVA.

Durata de proiectare și execuție a acestei secțiuni este de 68 luni, din care 18 luni durata de proiectare și 50 de luni durata de execuție lucrări.

Durata de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

Traseul are o lungime de 31.33 km.

Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile.

Această secțiune conține următoarele lucrări principalele:

  • 49 de poduri și viaducte
  • 7 Tuneluri cu lungimi cuprinse între 250 m și 1590 m
  • Ecoduct în zona localității Lazaret

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*