CFR anunță lucrări de revizie bianuale la aparatele de cale din Pajura și Mogoșoaia

Cale ferată. FOTO Pixabay.com

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, marți 4 octombrie 2022, în intervalul orar 09:35 – 13:00, personalul feroviar de specialitate desfășoară reviziile bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale din Pajura și Mogoșoaia, conform reglementărilor feroviare.

Reviziile bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale, prevăzute de reglementărilor feroviare, se vor desfășura în prima parte a zilei de marți, 4 octombrie 2022, între orele 09.35 – 13.00, în hm. Pajura și Mogoșoaia cu închiderea temporară a circulației feroviare pe relația București Nord – Pajura – Mogoșoaia – Aeroport.

În acest context, pentru legătura directă spre și dinspre Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHC), Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov redeschide linia 780 Gara Basarab – Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHB), pe care vor circula 4 autobuze, în intervalul orar 09.00 – 13.30, cu plecări de la Gara Basarab, respectiv AIHC, la un interval de succedare de 30 de minute:

plecări de la Gara Basarab în intervalul orar 09.00 – 12.30;

plecări de la Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHC) în intervalul orar 10.00 – 13.30.

În intervalul orar necesar desfășurării lucrărilor feroviare, 09:35 – 13:00, CFR SA a solicitat celor doi operatori de transport feroviar de călători – CFR Călători și Transferoviar Călători – anularea a 12 curse, din cele 72 prevăzute în orarul zilnic de circulație pe relația București Nord – Aeroport International Henri Coandă București T1, celelalte trenuri respectând programul de circulație stabilit în Mersul Trenurilor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*