Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța are un nou director general

Sediul CCINA Constanța. FOTO Google Maps

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) anunță, începând cu data de 1 martie a acestui an, o schimbare în echipa de management prin numirea Ruxandrei Serescu în funcția de director general.

Ion Dănuț Jugănaru, care a ocupat funcția de Director General al CCINA Constanța până la această dată, a început să lucreze în cadrul CCINA Constanța din anul 1993, când a ocupat prin concurs funcția de secretar general și își va continua activitatea în sistemul cameral, în cadrul Camerei de Comerț și Industrie a României.

Ruxandra Serescu va prelua noua funcție începând cu 1 martie 2022, fiind în echipa CCINA Constanța din anul 2004, iar din 2008 a ocupat funcția de Director al Direcției Juridice și Arbitraj și Vicepreședinte al Curții de Arbitraj Comercial și Maritim de pe lângă CCINA Constanța.

Despre CCINA Constanța

CCINA Constanţa este o organizaţie autonomă, cu personalitate juridică, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non profit. Noua echipă, sub motto-ul „Împreună pentru afacerea ta!”, reconfirmă angajamentul față de membrii săi și față de comunitatea de afaceri constănțeană.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*