BizPLUS TV: Primarul din Călărași, Marius Dulce, prezintă proiectele PNRR pe care le are în implementare

Marius Dulce, primarul municipiului Călărași. FOTO Liliana Boioglu

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la BizPLUS TV.

Edilul a vorbit cu acest prilej despre proiectele PNRR aflat în implementare în municipiul Călărași.

Astfel, Primăria Călărași are în implementare 10 asemenea proiecte, dintre cele 19 depuse în cadrul PNRR, valoarea totală a acestora fiind de aproape 130 de milioane de lei.

Municipalitatea își propune astfel să crească eficiența energetică pentru Școala nr.2 Colegiul Economic, pentru școala gimnazială Mihai Viteazul și pentru școala gimnazială Nicolae Titulescu.

De asemenea, Marius Dulce are în plan renovarea integrată sau energetică a mai multor blocuri din municipiul Călărași.

Totodată, el își mai propune construirea de locuințe pentru tineri și înnoirea parcului de vehicule pentru transportul public.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*