BizPLUS TV: Parteneriatul tour-operatorilor Bonjour Tour România și Flash Tour Egipt, garanția unei vacanțe de vis, în două locații exclusiviste, Sharm El Sheikh și Hurghada. Adel El Saber vorbește despre acest parteneriat

Adel El Saber. FOTO Paul Alexe

Flash Tour Egipt este unul dintre principalii tour-operatori de pe piața de turism egipteană, o companie cu o vastă experiență internațională în industria ospitalității și care, din acest an, este partenerul agenției de turism românești Bonjour Tour. Parteneriatul dintre Bonjour Tour România (care a deschis două linii aeriene charter către Egipt) și Flash Tour Egipt oferă turiștilor români garanția unor vacanțe de vis, în două locații exclusiviste, Sharm El Sheikh și Hurghada, două locuri în care turismul de tip „luxury”, de relaxare, se împletește armonios cu turismul cultural și, mai ales, istoric.

Într-un cadru de vis, în gazduirea Sunrise Remal Beach, un resort de cinci stele din Al Montazah, lângă Sharm El Sheikh, jurnalistul Paul Alexe l-a avut invitat pe Adel El Saber, manager pentru dezvoltarea afacerii Flash Tour Egipt.

Discuția s-a purtat în jurul principiilor de calitate ce stau la baza parteneriatului cu Bonjour Tour și a serviciilor de top pe care Flash Tour le poate oferi turiștilor români. Adel El Saber a subliniat momentul ideal pentru românii care doresc să viziteze stațiunea de lux Sharm El Sheikh, dar și Hurghada, și care pot beneficia de vacanțe de lux la prețuri mult mai reduse decât în urmă cu doar trei luni. Totul, în contextul conflictului din Ucraina, care a blocat, practic, venirea turiștilor din Rusia și Ucraina.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*